Mauro Icardi için Serie A iddiası

TAKİP ET

İtalya'nın Serie A'sına yükselen Como'nun, Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi'yi kadrosuna katma iddiası İtalya basınında yer aldı.

Galatasaray'da başarılı performansıyla dikkat çeken 31 yaşındaki Mauro Icardi için İtalyan medyasından La Provincia'da transfer haberleri dolaşıyor.

21 yıl aradan sonra Serie A'ya geri dönen Como, ligde kalmak için iddialı bir kadro oluşturmayı planlıyor. Zengin bir takım patronu tarafından desteklenen Como, transfer sezonunda önemli adımlar atmayı hedefliyor. Bu adımlar arasında Galatasaray ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Icardi'nin transferi de bulunuyor.

Como Gölü kıyısında ev sahibi olan Icardi, izin dönemlerinde sık sık Türkiye'den İtalya'ya gidiyor.

Bu sezon Galatasaray formasıyla 45 maça çıkan Arjantinli yıldız, fileleri 30 kez havalandırmayı başardı.

Como'nun kaderi, İngiltere merkezli medya ve eğlence şirketi SENT Entertainment tarafından Nisan 2019'da satın alınmasıyla değişti. Yeni yönetim altında gösterdiği üstün performansla dikkat çeken Como, kısa sürede üçüncü lige yükselmeyi başardı.

2019-20 sezonunu Serie C'de orta sıralarda tamamlayan Como, 2020-21 sezonunda lig şampiyonu olarak bir kez daha terfi etti ve üç sezon içerisinde ikinci kez yükselme başarısını elde etti.