Meral Akşener Ortadan Kayboldu

TAKİP ET

İyi Parti, yerel seçimlerde hedefinin altında oy alarak dağılma sürecine girdi. Meral Akşener'in çiftlik evinde olduğu ve numarasını değiştireceği belirtilirken, Kemal Kılıçdaroğlu'nun ise Ankara'da ofis tutarak CHP'deki etkisini sürdürdüğü ifade ediliyor.

İyi Parti, yerel seçimlerde beklenenin altında bir oy alarak dağılma sürecine girdi. Parti, seçim öncesi istifalarla sarsılmış ve seçim sonrası kongreye gitmişti.

Yeni Başkan: Müsavat Dervişoğlu

Meral Akşener'in aday olmadığı kongrede yeni başkan olarak Müsavat Dervişoğlu seçildi. Ancak parti kaynaklarına göre, Akşener'e yakın dostları kendisine ulaşamıyor.

Akşener'in Durumu

Akşener'in nerede olduğu merak konusu olurken, Cumhuriyet gazetesinin haberine göre, Akşener'in Sapanca'daki çiftliğinde ailesiyle vakit geçirdiği belirtiliyor. Cep telefonu numarasını değiştireceği ve bir-iki ay içinde yeni bir hat alarak belirli kişilerle numarasını paylaşacağı ifade ediliyor.

Kılıçdaroğlu'nun Rolü

Öte yandan, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kurultayı kaybetmesine rağmen siyaset sahnesinden çekilmedi. Ankara'da ofis tutan Kılıçdaroğlu, CHP'deki etkisini sürdürerek yerel seçim öncesinde ve sonrasında parti içinde etkin bir rol oynuyor.

İyi Parti meral akşener Müsavat Dervişoğlu kemal kılıçdaroğlu yerel seçimler siyaset CHP Samsun Haber Hasan Hüseyin Örnek