MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur pazarın nabzını tuttu

TAKİP ET

MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, seçim çalışmaların kapsamında gittiği Salıpazarı'nda toplantıların ardından pazara inerek vatandaşın nabzını tuttu.

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Burhan Mucur ve beraberindekiler, seçim çalışmaları kapsamında Salıpazarı'ndaydı. Cumhur İttifakı tarafından Osman Yüksel'in MHP Belediye Başkan Adayı olarak gösterildiği ilçede toplantılar, görüşmeler ve ziyaretler gerçekleştirildi. 

Programlara il yöneticileri, ilçe başkanları, Türk Eğitim Sen Samsun 1 No'lu Şube Başkanı Güngör Bağ, Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökhan Yaşar, Belediye Başkanı Halil Akgül, AK Parti Salıpazarı İlçe Başkanı İsmail Yaman ile MHP ve AKP teşkilat üyeleri ve mahalle temsilcileri katıldı. 

BİRLİKTELİK VURGUSU

MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Cumhur İttifakı'nın birlikteliğine vurgu yaparak, ortak hedefler doğrultusunda güç birliğinin önemini anlattı. Programın son bölümünde ise esnaf ziyaretleri gerçekleştirildi. Başkan Mucur ve beraberindekiler, pazara inerek hem vatandaşlarla, hem de esnafla sohbet etti. Vatandaşların sorunları dinlendi.