Milli boksör Berat Acar Tekkeköyspor yolunda

TAKİP ET

Samsun Tekkeköy'lü Milli Boksör Berat Acar, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ı ziyaret etti. Başkan Togar, Milli sporcu Berat Acar'ı Tekkeköy Spor Kulübü bünyesine dahil ederek, tüm imkanları kullanarak destekleyeceklerini söyledi.

ÜNİVERSİTELER DÜNYA ŞAMPİYONU

Kariyerinde Türkiye ve Üniversiteler arası Dünya şampiyonluğu bulunan ve başarıları ile gururumuz olan Tekkeköylü milli boksör Berat Acar, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'la bi araya geldi. Başkan Hasan Togar, ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Başkan Togar, "Boks branşında başarıları ile adından söz ettiren Ankara Aski Spor Kulübü sporcusu,  Tekkeköy'ümüzün evladı Berat Acar'ı belediyemizde misafir ettik" şeklinde konuştu. 

TOGAR BAŞARI DİLEDİ

Başkan Togar, konuşmasının devamında; "10 Türkiye Şampiyonluğu, Avrupa Gençler Şampiyonası 2.liği, Üniversiteler Arası Dünya Şampiyonluğu, Balkan Şampiyonası 2.liği bulunan sporcumuzu Tekkeköy Spor Kulübümüzün kanatları altına alarak başarılarının devamı için tüm imkanlarımızla destekleyeceğiz. Kıymetli sporcumuz Berat Acar'a bundan sonraki boks hayatında başarılar diliyorum. Spora ve sporcuya desteğimizi daima sürdüreceğiz" dedi.