Mourinho'dan İlk Sözler: "Fenerbahçe Forması Artık Bedenimin Bir Parçası"

TAKİP ET

Fenerbahçe, teknik direktörlük görevi için Jose Mourinho ile anlaştı. Portekizli çalıştırıcı bugün İstanbul'a geldi ve Ülker Stadyumu'nda düzenlenen imza töreninde taraftarlara seslendi. Mourinho, "Fenerbahçe forması artık bedenimin bir parçası" dedi.

Jose Mourinho Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, İsmail Kartal'ın ardından teknik direktörlük görevine Jose Mourinho'yu getirdi. Başkan Ali Koç ve sportif direktör Mario Branco, Mourinho ile birlikte Londra'dan İstanbul'a geldi.

Ülker Stadyumu'nda Coşkulu Karşılama

Fenerbahçe, yeni teknik direktörleri Jose Mourinho için Ülker Stadyumu'nda bir imza töreni düzenledi. Ali Koç ve Jose Mourinho, saat 19.07'de sahaya çıkarak taraftarları selamladı. Tribünleri dolduran taraftarlar meşaleler yakarak Mourinho'ya tezahüratlarda bulundu.

Jose Mourinho'nun Sözleri

"Tünaydın. İlk önce sevginize teşekkür ediyorum. Adım Fenerbahçe ile geçtiği ilk andan itibaren gösterdiğiniz sevgiyi hissettim. Normalde bir teknik adam elde ettiği zaferden sonra sevgiyi görür ama ben şimdiden bunu hissettim. Bana büyük bir sorumluluk veriyor. Size söz veriyorum ki şu andan itibaren ben de sizin ailenizdenim. Fenerbahçe forması artık bedenimin bir parçası. Futbol bir tutku ve bu tutkuyu hissedebileceğimiz en iyi yerlerden bir tanesindeyim. Ali Koç'la tanıştığım ilk andan itibaren burada olmayı çok istedim. Sizler çok büyük bir taraftar grubusunuz. Sizin bir tutkunuz için burada olmayı çok istedim. Şu dakikadan itibaren sizin hayalleriniz, benim hayallerim..."

Fenerbahçe taraftarları, Jose Mourinho'nun gelişiyle büyük bir coşku yaşadı ve yeni teknik direktörlerinden büyük başarılar bekliyor.

jose mourinho fenerbahçe