Murat İkiz'den TBMM'de Milletvekillerine Ziyaret

TAKİP ET

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, TBMM'de AK Parti Milletvekilleri ile bir araya gelerek Havza'daki yatırımlar ve projeler hakkında görüştü.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Ankara'daki temasları kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni (TBMM) ziyaret etti. Ziyaretlerde AK Parti Milletvekilleri ile bir araya gelen İkiz, Havza'da devam eden yatırımlar ve hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

İkiz ve Milletvekilleri Görüştü:

Havza'nın kalkınması ve gelişmesi için önemli projelerin masaya yatırıldığı görüşmelerde İkiz, milletvekillerine ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Milletvekilleri de projelerle ilgili desteklerini ve fikirlerini İkiz ile paylaştı.

Ziyaret Edilen Milletvekilleri:

Samsun AK Parti Milletvekili, TBMM Adalet Komisyonu Başkan Vekili, Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Orhan Kırcalı

Samsun Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Türkiye-Libya Dostluk Grubu Başkanı Ersan Aksu

Aslen Havzalı olan Ankara Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Kurtcan Çelebi

Amasya AK Parti Milletvekili Haluk İpek

Havza'ya Yatırımlar Devam Edecek:

Ziyaretler sonrası açıklama yapan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, "Sayın Milletvekillerimize bizlere karşı göstermiş oldukları misafirperverliklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. İlçemize ve bölgemize önemli hizmetler kazandırmak için Sayın Milletvekillerimizin de destekleri ile çalışmalara devam edeceğiz' dedi.

Havza Belediyesi Murat İkiz TBMM Ziyareti AK Parti samsun Orhan Kırcalı Ersan Aksu Kurtcan Çelebi Haluk İpek Samsun Son Dakika