Mustafa Demir düğmeye bastı! SBB'de Varan 2: Acil işçi alımı

TAKİP ET

31 Mart yerel seçimlerinde yeniden aday gösterilmeyen SBB Başkanı Mustafa Demir'in gider ayak 1 milyarlık kredi teklifinin ardından işçi ve personel alımı için düğmeye bastığı öne sürüldü.

SON DAKİKA SAMSUN HABER | 31 Mart 2019 seçimleri ile göreve gelen ve 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden aday gösterilmeyen Samsun Büyükşehir Belediyesi (SBB) Başkanı Mustafa Demir, Ocak ayı meclis toplantısına 1 milyar liralık rekor kredi teklifi getirdi. 

Türkiye'nin en borçlu belediyeleri arasında yer alan SBB'nin Başkanı Mustafa Demir'in bu zamana kadar 1 milyar liranın üzerinde kredi teklifini belediye meclisine getirdiği belirtilirken, Ocak ayı meclis toplantısına getirdiği 1 milyar liralık yeni kredi teklifinin tartışmaları sürüyor. 

BAŞKAN DEMİR'DEN YENİ PERSONEL HAMLESİ 

Başkan Demir'in giderayak, işçi ve personel alımı içinde  düğmeye bastığı öne sürüldü. Şube Müdürleri ve şeflere gönderildiği öne sürülen mesajlarda, birimlerde eksik ve ihtiyaç olan 'teknik, operatör, işçi, usta' gibi taleplerin bir tablo haline getirilip, yönetime iletilmesi istendi. Belediyede yeni göreve başlayan personellerde olduğu öğrenilirken, personel ihtiyacının seçimlere çok kısa bir süre kalmışken bildirilmesinin istenmesi kafaları karıştırdı. 

Mustafa Demir giderayak SBB'yi uçuracak! 1 milyar lira kredi istedi - Habere gitmek için tıkla