"Narkoçelik-13" Operasyonunda 194 Şüpheli Yakalandı

TAKİP ET

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen "Narkoçelik-13" operasyonlarında 451 kilogram uyuşturucu madde ve 87 bin uyuşturucu hap ele geçirildiğini, 194 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'nın koordinasyonunda gerçekleştirilen operasyonlarda elde edilen başarıya ilişkin bilgileri sosyal medya hesabından paylaştı.

Operasyonların, Türkiye'nin dört bir yanında uyuşturucu madde imalatçılarına ve satıcılarına yönelik gerçekleştirildiğini belirten Bakan Yerlikaya, "Narkoçelik-13" operasyonları kapsamında ele geçirilen uyuşturucu miktarının yanı sıra operasyonlara katılan ekiplerin sayısına da değindi.

Operasyonlarda ele geçirilen uyuşturucu miktarlarına ve yapılan operasyonlara ilişkin detaylar içeren açıklamalar, Türkiye'nin uyuşturucuyla mücadelesindeki kararlılığını ortaya koyduğu gibi, halkın güvenliği ve sağlığına yönelik alınan önlemlerin önemini vurguluyor.

Narkoçelik-13 operasyonları 194 şüpheli yakalandı içişleri bakanı yerlikaya açıklama sosyal medya paylaşımı uyuşturucu operasyonları asayiş samsun haber gündem haber