Nuri Usta, Bodrum'da Samsun pidesini anlattı

TAKİP ET

Samsun'un dünyaca ünlü lezzeti Samsun pidesi, Star TV'de 'Vahe İle Tatildeki Mutluluk' programında tanıtıldı. Nuri Usta, pidenin hazırlanışı, pişmesi ve sunumunu tek tek anlattı

Star TV'de yayınlanan ve Vahe Kılıçarslan'ın hazırlayıp sunduğu 'Vahe İle Tatildeki Mutluluk' programının durağı Muğla'nın tatil beldesi Bodrum'du. Bodrum'da faaliyet gösteren Samsunspor Yönetim Kurulu üyesi Nuri Demirarslan'ın sahibi olduğu Samsun Pidecisi Nuri Usta da programda yer alarak, hem Samsun pidesini tanıttı hem de Samsunspor'un hedeflerini anlattı.

Vahe Kılıçarslan, Bodrum'da faaliyet gösteren Samsunspor Yönetim Kurulu üyesi Nuri Demirarslan'ın sahibi olduğu Samsun Pidecisi Nuri Usta işletmesine konuk oldu.

DÜNYACA ÜNLÜ LEZZET

Programda Samsun'un dünyaca ünlü lezzeti Samsun Pidesi'nin çeşitleri yapılırken adeta lezzet şöleni sunuldu. Kapalı pide, açık kuşbaşılı, açık ıspanaklı, açık peynirli, açık sucuklu yumurtalı ve açık yumurtalı pideler deneyimli ustalar tarafından yapılırken, özel sunumlarıyla servis edildi.

Program yapımcısı Vahe Kılıçarslan, "Samsun pidesinin lezzetini bilmeyen yoktur. Dünyaca ünlü bir lezzet. Samsun Pidecisi Nuri Usta da pidenin her çeşidini özel sunumlarıyla hazırlıyor. Herkesi Bodrum Akyarlar'daki bu mekana bekliyoruz" dedi.

37 YILDIR HİZMET VERİYORUZ

Samsun Pidecisi Nuri Usta işletmecisi ve aynı zamanda Samsunspor yönetim kurulu üyesi olan Nuri Demirarslan ise, "Pidemizin şanı bilinir. Biz de 37 yıldır Samsun'da olduğu gibi Bodrum'da da hizmet veriyoruz" diye konuştu.

Programda Samsun'un dünyaca ünlü pide çeşitleri deneyimli ustalar tarafından hazırlanıp pişirilirken, özel sunumlarıyla servis edildi.

SAMSUNSPOR'DA HEDEFLER BÜYÜK

Samsunspor'un da konuşulduğu programda Nuri Demirarslan, "Yıllar sonra çıktığımız Süper Lig'de ilk sezonu gayet iyi geçirdik. Ligde kalmayı başardık. Şimdi yeni bir yapılanma var. Takımımızın hedefleri büyük. İnşallah bu hedeflere sırasıyla ulaşacağız" dedi.

Nuri Demirarslan ayrıca Süper Lig'e yükselen Samsunspor'un eski futbolcu ve teknik direktörlerinden İsmet Taşdemir'in çalıştırdığı Bodrumspor'u da tebrik etti.

samsun samsun haber son dakika Nuri Usta Samsun Pidesi bodrum