Ofis Bir Sen Samsun İl Başkanı Fevzi Gül: 'Samsun'da liyakatsiz bürokrat istemiyoruz'

TAKİP ET

Ofis Bir Sen Samsun İl Başkanı Fevzi Gül, kentte liyakatsiz bürokrat istemediklerini belirterek isim vermeden sert eleştirilerde bulundu, "Yarın çok geç olabilir "uyarısı yaptı.

Çalışanlar Birliği Sendikalar Konfederasyonu'na bağlı Ofis Bir-Sen Samsun İl Başkanı Fevzi Gül, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kentte liyakatsiz bürokrat istemediklerini söyledi. İsim vermeden bazı bürokratların kendi saltanatını kurduğunu iddia eden Gül, kanunların hiçe sayıldığını ileri sürdü. 

Ofis Bir-Sen Samsun İl Başkanı Fevzi Gül paylaşımında "Samsun da liyakatsiz bürokratlar istemiyoruz! Yanına dalkavuklarını alarak kanun ve yasa dinlemeden insanlara zülüm edenlerin biran önce saltanatlarına son verilmelidir. Aksi halde daha büyük sorunlarla ve içinden çıkılamayacak olaylarla karşılaşılması kaçınılmaz olacaktır. Daha sonradan diz dövmek, ölmüş eşşeğe su vermeye benzer. Buradan tüm ilgililere duyrulur "ifadelerini kullandı. 

GÜL SERT KONUŞTU 

Ofis Bir-Sen Samsun İl Başkanı Fevzi Gül şöyle devam etti; "Sürekli çalışanların açığını arayan, calışana tepeden bakan, başarılı olan personeli ödüllendirmek yerine, sadece ve sadece ceza sistemini işleten, devletin kurumlarını işlemez hale getirerek sırf kendi egosunu tatmin etmeye çalışan tüm bürokratlar ve bunlara çanak tutan siyasetçiler gidip evlerindeki koltuklarda otursunlar. Devletin kurumları sizin babanızın çiftçiliği değildir. Devletin kurumunda ağalık sistemi yoktur. Ağalık yapmak isteyen kendi köyüne gitsin, oralarda koyun sürüsü çok."