Okan Buruk: 'Kazanıp Son 16'ya Kalmak İstiyoruz'

TAKİP ET

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Sparta Prag ile oynayacakları maç öncesi düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk, "Kazanıp son 16'ya kalmak istiyoruz. İlk maçın avantajını bir kenara bırakarak, bu maça odaklanacağız. Rakibimiz bizi ilk maçta zorladı, hem savunmada hem hücumda dikkatli olmalıyız. Ligdeki son 3 deplasmanda iyi işler yaptık. Galatasaray her maça kazanmak için çıkan bir takım. Rakibimizin hücumlarını bekliyoruz ve daha iyi bir performans göstermeyi hedefliyoruz. Rakibimiz güçlü, ancak Galatasaray her zaman kazanmak için sahaya çıkar. Taraftarımızın desteğiyle daha iyi bir performans sergileyeceğimize inanıyorum" dedi.

TAKIMDAKİ SAKAT OYUNCULAR HAKKINDA KONUŞTU

Ayrıca, sakatlıkları bulunan Hakim Ziyech, Serge Aurier ve Kaan Ayhan hakkında da bilgi veren Buruk, "Özellikle Ziyech ve Aurier 2-3 hafta içinde takımla olacak. Kaan'ın ağrıları var ancak idareli oynatmayı planlıyoruz. Muslera'nın sözleşmesinde sıkıntı yok, onunla devam etmek istiyoruz. Takım olarak Mart ayındaki arayı iyi değerlendirecek, sakat oyuncuların dönüşü ve transfer dönemi için çözüm bulacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.