OMÜ Mimarlık Fakültesi'nden 115 Öğrenci Mezun Oldu, Kep Atarak Kutladı

TAKİP ET

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde düzenlenen mezuniyet töreninde, 2023-2024 akademik yılında 115 öğrenci diplomasını aldı ve kep attı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mimarlık Fakültesi, 2023-2024 akademik yılı mezuniyet töreni düzenledi. Tören, OMÜ Sahnesi'nde gerçekleştirildi ve mezun öğrencilere başarı belgeleri takdim edildi.

Dekan Prof. Dr. Hakan Sağlam, törende yaptığı konuşmada öğrencilerin iş hayatlarına donanımlı bir şekilde hazırlandıklarını vurgulayarak, fakültenin genç olmasına rağmen hızla başarılarını gösterdiğini belirtti. Ayrıca, geçtiğimiz yıllarda yaşanan zorluklara rağmen başarıyla atlatılan süreci de öğrenci ve öğretim üyelerinin çabalarıyla başardıklarını dile getirdi.

Mezunları temsilen konuşma yapan Selimcan Yavaş ise mimarlığı benimsediği ve fakülte ailesine minnettar olduğu için kürsüde konuşma yapmanın büyük bir onur olduğunu ifade etti. Mimarlar Odası Samsun Şubesi Başkanı Burak Şener ise mezuniyetin öğrenciler için heyecan verici bir gün olduğunu belirterek, aldıkları eğitimin meslek hayatlarında yol gösterici olacağını dile getirdi.

Tören, öğrencilerin kep atmasıyla sona erdi, mezun olan öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileriz.