Orman İşletmelerinde Üretim Standardizasyon Eğitimi

TAKİP ET

Karaçam İşletme Şefliği'nde düzenlenen üretim standardizasyon eğitimi, Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.

Amasya Orman Bölge Müdürlüğü İşletme Pazarlama Şube Müdürü Hasan Kemal Yayla tarafından verilen eğitimde, üretim işlerinde standardizasyonun ve kaliteli ürün üretiminin artırılması ve ülke ekonomisine daha fazla katma değer sağlanması hedeflendi.

Eğitimde katılımcılara damga, ölçü, mesaha konuları ile sınıf emval üretimi ve tasnif işleri gibi konular anlatıldı. Hasan Kemal Yayla, yaptığı açıklamada, "Milli servetimiz olan ormanlarımızın sağlıklı ve sürdürülebilirliğini sağlamak birinci önceliğimiz. Bu doğrultuda, kaliteyi artırmak için yürüttüğümüz bakım çalışmalarından elde edilen orman emvallerini değerlendiriyoruz. Kaliteyi artırarak, bölge sanayi ihtiyaçları ve taleplerini göz önünde bulundurarak ülkemiz ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyoruz" dedi.

Programa Vezirköprü Orman İşletme Müdür Yardımcıları Ali Sürmen, Tuncay Patan, işletme şefleri ve orman muhafaza memurları da katıldı.

samsun vezirköprü