OSB'lerdeki yangın önlemleri masada

TAKİP ET

Samsun'da son dönemde Organize Sanayi Bölgeleri'nde çıkan yangınlar, OSB yönetim heyetini harekete geçirdi. Fabrikalarda denetimler sıklaşacak, yangın önlemleri en üst seviyeye çıkarılacak

Samsun Valisi Orhan Tavlı, yeni Organize Sanayi, Merkez OSB ve Kavak OSB'de yönetim kurulu toplantılarını gerçekleştirdi.

Yeni OSB toplantısına Samun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Vali Yardımcısı Vekili ve Tekkeköy Kaymakamı Dr. Polat Kara, Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal, Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve Yeni OSB Müdürü Oğuzhan Keleş katıldı.

GÜNDEM YANGINLAR

Tekkeköy'de bulunan OSB'de son dönemde bazı büyük fabrikalarda üst üste yangınların meydana gelmesi dolayısıyla Müteşebbis Heyeti ve Yönetim Kurulu Toplantısı'nda gündem konusunun ana başlığı 'yangın önlemleri' oldu.

Vali Orhan Tavlı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; 'yangın önlemleri, tapu talepleri, yeşil OSB ve kümelenme çalışmaları, sıfır atık çalışmaları görüşüldü ve 'Model Fabrika' faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Kavak OSB'de gerçekleştiren toplantıda ise parsel tahsis talepleri görüşüldü.

Samsun Valisi Orhan Tavlı, Kavak OSB'de inşaat ve kurulum çalışmaları devam eden fabrikalarda incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

samsun samsun haber son dakika samsun OSB yangın önlemleri