Otel Sahibinin Saldırısına Uğramıştı! Kaya Sabancı'dan Olay Sonrası İlk Açıklama: "Orada Ölebilirdim..."

TAKİP ET

Muğla Bodrum'da dün akşam yaşanan olayda, bir otel sahibinin saldırısına uğrayan Kaya Sabancı hastaneye kaldırıldı. Sabancı, hastane çıkışında yaptığı açıklamalarda, iki veya üç gün sonra ameliyat olacağını belirterek, "Ben 72 yaşındayım, 25 yaşındaki delikanlıya mı vuruyorsun? Ne gerek var bunlara. Orada ölebilirdim ben" dedi.

Bodrum'daki Mardarin Otel'in sahibi Vedat Aşçı ile arasında anlaşmazlık bulunan Kaya Sabancı, otel restoranında karşılaştı. 72 yaşındaki Sabancı, Aşçı'nın saldırısına uğrayarak darp edildi. Olay sonrası hastaneye kaldırılan Sabancı, taburcu olduktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"Zengin Eşkıyalar Tarafından Darbedildik"

Patronlar Dünyası'nın haberine göre, hastane çıkışında konuşan Kaya Sabancı, "Bunlar sokaktaki eşkıyalar değil, zengin eşkıyalar. Darbedildik" dedi.

Olayı Anlattı

Sabancı, yaşadığı korku dolu anları şu sözlerle anlattı: "Restoran açılışına gittiğimde yanındaki kişiye ‘Merhaba Mustafa’ dedim. Vedat Aşçı beni gördü ve ‘Ulan sen buraya mı geldin?’ diyerek gözümün üzerine yumruk attı. Yumruktan sonra yere düştüm ve üç dakika boyunca kimse yardıma gelmedi. Daha sonra bir kadın bana yardıma geldi. Ben akşam zaten davetliydim açılış olduğu için. Davet edilmesem gitmezdim. Vedat Bey, kapıya ‘Bu adamı almayın’ diye söylese bu bana daha büyük hakaret olurdu. Ama öyle bir talimat verseydi ben döner giderdim, girmezdim içeri."

"Orada Ölebilirdim"

Kaya Sabancı, “Gözaltı damarımda çatlak var. Elmacık kemiğimde kırık var. 2-3 gün sonra ameliyat olacağım. Ben 72 yaşındayım, 25 yaşındaki delikanlıya mı vuruyorsun? Ne gerek var bunlara. Orada ölebilirdim ben" şeklinde konuştu.

kaya sabancı