Otomobile Çarpan Motosikletli Ağır Yaralandı: Kaza Anı Kamerada

TAKİP ET

Samsun'da meydana gelen bir trafik kazasında, motosikletin otomobile çarpması sonucu motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, Samsun'un Canik ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi Mesut Birinci Caddesi viyadük altındaki kavşakta saat 16.00 sıralarında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Olcay Y. (22) idaresindeki 55 AKD 522 plakalı motosiklet, kavşakta yolu karşıya geçmek isteyen Mehmet S. yönetimindeki 55 BB 282 plakalı otomobile yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü havada metrelerce savrulup yere düştü ve ağır yaralandı.

Kaza sonrası olay yerine gelen ambulans ekipleri, ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Olcay Y.'yi Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Motosiklet sürücüsünün yoğun bakım servisinde tedavi altına alındığı bildirildi.

Kaza anı, çevrede bulunan güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, motosikletin otomobile çarpması ve sürücünün havada metrelerce savrulması net bir şekilde görülebiliyor.

Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi. Olayın nasıl gerçekleştiği ve kazanın sebeplerinin netleştirilmesi için çalışmalar devam ediyor.

 

samsun samsun haber son dakika motosiklet otomobil kaza trafik kazası