Özdemir Gültekin Sezonu Resmen Başladı

TAKİP ET

Samsun'da geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren sporcuların sağlıkçı abisi Özdemir Gültekin'in isminin verildiği U11 ve U12 Ligleri'nin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

SPORCULARIN SAĞLIKÇI ABİSİ

Samsun ASKF'nin vefa örneği sergileyerek geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden amatör futbolun sevilen ismi, sporcuların sağlıkçı abisi Özdemir Gültekin'in adını verdiği U-11 ve U-12 sezonu Ligleri açılış törenine İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, TFF Bölge Müdürü Haluk Tan, ASKF Başkanı Şener Aydın, TÜFAD Başkanı Hakkı Bayrak, Samsunspor Başkan Vekili ve İcra Komitesi Üyesi Veysel Bilen, il temsilcisi Hasan Özbulut, yöneticileri, antrenörler, sporcular ve veliler katıldı.

MADDİ VE MADEVİ DESTEK

Sezon açılışında konuşan Samsun ASKF Başkanı Şener Aydın, çocukların kötü alışkanlıklardan zaklaşmaları adına önemli bir görevi sürdürdüklerini ifade ederek, "Çocuklarımıza spor yaptırmak, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için bizlere ve ailelerimize büyük görev düşmektedir. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Halit Doğan, olmak üzere İlçe belediyelerimizden maddi ve manevi desteklerini bekliyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimizin iyi bir insan ve sporcu olmaları için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. 

AMATÖRE MALZEME DESTEĞİ

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kuraz ise, çocukların kötü ortamlardan uzak tutmak adına gereken çalışmaları yapacaklarına dikkat çekerek; "Seçim çalışmalarımızda hep dile getirdiğimiz gibi çocuklarımızın sağlıklı ortamlarda gelişmeleri adına söz verdiğimiz gibi İlkadım Belediyesi olarak elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz ve çalışacağız. Kulüplerimiz bu konuda önemli bir özveri ortaya koymaktadır. İlkadım Belediye başkanı olarak ilçemizdeki sahaları yenileyerek, spor malzemesi desteği sağlayacağız " dedi.