Özdemir Gültekin Sezonu Yarın Başlıyor

TAKİP ET

Samsun amatör U11 ve U12 Ligleri 2023-2024 Özdemir Gültekin, sezonu açılışı bugün İlkadım Atletizm Tesisi'nde SBB Başkanı Halit Doğan'ın katılımı ile gerçekleştirilecek. Tören saat 19:30'da başlayacak.

105 TAKIM MÜCADELE EDECEK

U11 ve U12 Ligi Özdemir Gültekin, sezonu bu akşam yapılacak olan törenle başlayacak. Konu uile ilgili olarak bilgiler veren TFF il temsilcisi Hasan Özbulut, "Kısa bir süre önce yaşamını yitiren sağlık görevlisi kardeşimiz ve dostumuz Özdemir Gültekin'in adını koyduğumuz U-11 ve U-12 Ligi 2023-2024 sezonu açılışını yapıyoruz. U-12'de 61, U-11'de 44 takım olmak üzere toplam 105 takımın katılımı ile düzenlediğimiz ligin açılışı bu akşam saat 19:30 'da İlkadım Atletizm Sahasında Büyükşehir Belediye Başkanımız Halit Doğan'ın katılımı ile yapacağız.

TFF il temsilcisi Hasan Özbulut

Liglere katılacak tüm takımlarımız tek tip kıyafet ve kategorilerde 20'şer sporcu ve başlarında bir veya iki yetkili ile törene katılmaları gerekmektedir" diye konuştu. 

HEDİYELER VERİLECEK

Sezon açılışında antrenman ve müsabaka topu yardımı yapılacağını dile getiren Özbulut, "Açılışta ayrıca plaket takdimi, etkinlikler ve tören sonunda çocuklarımıza ikram yapılacaktır.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan

Kulüplerimizin sporcularını ve sporcu ailelerini teşvik ederek kalabalık olarak yapacağımız bu sezon açılışı itibariyle başkanımız Halit Doğan'a amatör futbolun ilimizdeki potansiyelini göstermek ve siz değerli arkadaşlarımıza yarınlarda maddi ve manevi destek sağlayabilmek amacıyla akşam hep beraber İlkadım Atletizm Tesisinde olarak gücümüzü göstermeliyiz. Her yıl sonu düzenlenen maddi yardım konusunda güçlü olmak, şehrimiz gençliğine ve geleceğine sahip çıkma adına Atletizm tesisinde buluşalım" dedi.