Parada Sahtecilik ve Kasten Öldürme Suçlarından Aranan Şahıslar Yakalandı

TAKİP ET

Samsun'da parada sahtecilik ve kasten öldürme suçlarından aranan iki şahıs, polis tarafından yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Samsun Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, parada sahtecilik suçundan 10 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan A.A. (40) isimli şahsı yakaladı. Polis ekiplerinin fiziki takibi sonucu, Yeşilırmak Mahallesi'nde aracıyla seyir halinde olan A.A., kıskıvrak yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından A.A., cezaevine gönderildi.

Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kasten öldürme suçundan 9 yıl 22 gün kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan H.Ö. (24) isimli şahsı da yakaladı. Polis ekiplerinin teknik ve fiziki takibi sonrasında, Orta Mahalle'de cadde üzerinde H.Ö. yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından H.Ö. de cezaevine teslim edildi.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, Atakum ilçesi Mimarsinan Mahallesi'nde bir işyerine düzenledikleri operasyonda 13 bin 200 adet sahte bandrollü boş makaron ve 2 bin adet doldurulmuş makaron sigara ele geçirdi. Operasyon sonucu işyeri sahibi E.Ç. (32) gözaltına alındı.