Partiler Arası Bayram Ziyaret Programları Belli Oldu: İşte Detaylar...

TAKİP ET

Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde gerçekleştirilecek bayramlaşma programları açıklandı. CHP 15 partiye ziyaret gerçekleştirecekken, AK Parti 7 partiyle sınırlı kaldı. MHP'nin ziyaret listesi ise 4 partiyle sınırlı. İşte siyasi partilerin bayramlaşma detayları...

Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde siyasi partiler arasında geleneksel hale gelen bayram ziyaret programları belirlendi. Partiler, genel merkezlerinde düzenlenecek bayramlaşma etkinlikleri için hazırlıklarını tamamladı ve karşılıklı ziyaretler için heyetlerini belirledi.

CHP, bayram ziyaretlerini oldukça geniş bir çerçevede planladı. Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka başkanlığındaki heyet, 15 siyasi partiye ziyaret gerçekleştirecek. Ayrıca CHP'nin kendisine yapılacak ziyaretler için de özel bir heyet belirlendi.

AK Parti ise bayramlaşma programını 7 partiyle sınırlı tuttu. İki farklı heyet oluşturan AK Parti, diğer partilerden gelen temsilcileri genel merkezde ağırlayacak. Ziyaret edilecek partiler arasında CHP, MHP, Hür Dava Partisi, Yeniden Refah Partisi, BBP, DSP ve İYİ Parti bulunuyor.

MHP'nin bayram ziyaretleri ise 4 partiyle sınırlı. Partinin genel merkezinde düzenlenecek etkinlikte, DSP, AK Parti, Yeniden Refah Partisi ve CHP temsilcileri ağırlanacak. MHP ise bu partileri ziyaret edecek.

DEM Parti, Eş Genel Başkan Yardımcılarından oluşan bir heyetle parti ziyaretlerini gerçekleştirecek. Ziyaret edilecek partiler arasında Gelecek Partisi, CHP, Saadet Partisi ve DEVA Partisi bulunuyor.

İYİ Parti ise bayram ziyaretlerini 10 partiyle gerçekleştirecek. Saadet Partisi, Demokrat Parti, CHP, AK Parti, Milli Yol Partisi, BBP, Gelecek Partisi, DEVA Partisi, Yeniden Refah Partisi ve BTP, İYİ Parti'nin bayramlaşma listesinde yer alıyor.

Siyasi partiler arasındaki bu bayramlaşma ziyaretleri, partilerin birbirleriyle olan ilişkilerini ve siyasi atmosferi gözlemlemek adına önemli bir fırsat sunuyor.

chp ak parti iyi parti mhp DEM Parti DSP Yeniden Refah Partisi gelecek partisi Saadet Partisi deva partisi Demokrat Parti Milli Yol Partisi BBP BTP Hür Dava Partisi Ramazan Bayramı Partiler Arası Bayram Ziyaret Programları Belli Oldu siyaset samsun haber