Reeder Samsunspor Başkanvekili Arzu Uslu: 'Doğru hamleler yapmak zorundayız"

TAKİP ET

Reeder Samsunspor Başkanvekili Arzu Uslu, Tofaş maçını değerlendirirken teknik ekip ve oyuncu kadrosunda yaşanan ayrılıklarla ilgili açıklamalarda bulundu. Uslu, "Lig'in boyu kısaldı. Doğru hamleler yapmak zorundayız" dedi.

'ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDIK' 

Türkiye Sigorta Basketbol Ligi'nde mücadele eden Reeder Samsunspor, evinde konuk ettiği Tofaş karşısında kritik bir galibiyete imza attı. Reeder Samsunspor Başkanvekili Arzu Uslu, Tofaş maçına ilişkin yaptığı açıklamada, "Tofaş maçını son saniyede bulduğumuz sayı ile kazandık. Bu galibiyet muhteşem oldu. Daha önceki maçlarda son periyota kadar skoru taşıyorduk. Dördüncü periyotta tempomuz düşüyor, basit hatalarla maçları kaybediyorduk. Bu sefer şeytanın bacağını kırdık diyebiliriz" ifadelerini kullandı.  

Yeni yapılanma içerisinde bulunan Reeder Samsunspor'da yardımcı antrenör Eren Çakır ile yollar ayrıldı.     
 

'LİG'DE KALICI OLMAK İSTİYORUZ'

Yeni bir yapılanma içerisinde olduklarının altını çizen Uslu, "Yeni yapılanma sürecinde teknik ekip ve oyuncu kadrosunda yollarımızı ayırdığımız isimler oldu. Yapılanmanın ardından maç kazanmak da muhteşemdi. Doğru hamleler yapmak zorundayız. Ligin boyu kısaldı, hata yapmamalıyız. Kritik bir galibiyet aldık. Süper Lig'de kalıcı olmak istiyoruz. Mali yapımızın güçlenmesi için iş dünyasına, yerel yönetimlere ve sivil toplum örgütlerine çağrı yapıyor, şehrin Samsunspor Basketbol'a maddi destek olmalarını bekliyoruz" dedi.