Reeder Samsunspor Onvo Büyükçekmece Basketbol karşısında galibiyet peşinde

TAKİP ET

Reeder Samsunspor Basketbol, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 10. haftasında evinde Onvo Büyükçekmece Basketbol ile karşılaşacak. Karşılaşma saat 18.00'da başlayacak.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 10. haftasında evinde Onvo Büyükçekmece Basketbol ile karşılaşacak olan Reeder Samsunspor Basketbolda zorlu maçın hazırlıkları tamamlandı. İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda oynanacak olan karşılaşma saat 18.00'da başlayacak. Kırmızı-Beyazlı oyuncular Büyükçekmece maçından galibiyetle ayrılarak moral bulmak istiyor.

SON SIRAYA DEMİR ATTI

Geçen hafta Bursaspor İnfo Yatırım Basketbol deplasmanında galibiyeti uzatma periyotunda kaçıran ve son sıraya demirleyen Kırmızı-Beyazlı ekip Onvo Büyükçekmece maçından taraftarların desteğini de arkasına alarak galibiyet hasretini sonlandırmak istiyor. Çıktığı 9 maçtan sadece bir galibiyet alan Reeder Samsunspor Basketbol topladığı 10 puanla 15. sırada yer alıyor.   

YÖNETİMDEN DESTEK ÇAĞRISI

Reeder Samsunspor Basketbol yönetimi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla destek çağrısında bulundu. Yapılan açıklamada; "Cumartesi günü oynayacağımız Onvo Büyükçekmece maçına büyük Samsunspor taraftarını, her zaman olduğu gibi omuz, omuza olmaya davet ediyoruz" ifadeleri kullanıldı. Yönetim ayrıca bilet fiyatlarını genel tribün 50 TL, öğrenci ise 30 TL olarak açıkladı.