Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen: 'İttifak olabilir'

TAKİP ET

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen, "Bazı ilçelerde ittifaklar gündeme gelebilir. Ya bizim logomuzla seçime gireriz ya da destek veririz. Biz anketlerimizi yaptırdık, aday listemizi genel merkeze gönderdik" dedi

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen, yaklaşan seçimlerle ilgili konuşurken Terme’de iddialı olduklarını, Büyükşehir ve İlkadım’da sürpriz isimlerle seçim yarışına katılabileceklerini söyledi.

Şen, "Terme'de yüzde 38 gibi bir oyumuz var. Terme’yi özlem ve hasretle beklediği Milli Görüş belediyeciliğine kavuşturacağız. Ciddi ve kapsamlı çalışma sonucu aday listelerini genel merkezimize ilettik" dedi. 

ANKETLERİMİZİ YAPTIRDIK

Şen, şöyle devam etti: "Sahada kamuoyu yoklaması ve anket çalışmaları yapıldı. Tüm ilçelerde adaylarımız var. Her ilçede iddialıyız. Bazı ilçelerde ittifaklar gündeme gelebilir. Bazı ilçelerde bizim logomuz altında seçime gidilir. Bazı ilçelerde biz destek veririz. Bu anlamda Büyükşehir ve İlkadım’da sürpriz isimlerle rakiplerimizin karşısına çıkabiliriz. Adaylar çıksın projelerini anlatsın. Böylesi daha faydalı ve yararlı olacaktır."