Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen: "Yarışta biz de varız"

TAKİP ET

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen, "Adaylarımızla seçim yarışı içindeyiz. Milli Görüş belediyeciliğini iş başına getireceğiz" dedi.

Saadet Partisi Samsun İl Başkanlığı Ocak Ayı Divan Toplantısı, Samsun İl Başkanı Salih Şen, il başkan yardımcıları, ilçe başkanları, kadın kolları, gençlik kolları ve teşkilat mensuplarının katılımlarıyla gerçekleşti.

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen, Türkiye’nin borçsuz belediyelerle Milli Görüş döneminde tanıştığını hatırlattı.

MİLLİ GÖRÜŞ BAŞA GELECEK

Şen, "Büyükşehirler başta olmak üzere, Milli Görüş’ün aldığı tüm belediyelerde başarılı hizmetlere imza atıldı. 'Halka hizmet Hakk’a hizmettir' düsturu ile çöplerin sokaklarda kaldığı, ciddi altyapı ve üst yapı sorunlarının yaşandığı belediyelerde hem bu sorunları giderdi hem de eski yönetimlerden kalan borçlarını ödedi. Şimdi önümüzde bir yerel seçim daha var. Bizde adaylarımızla bu yarışın içerisindeyiz. Milletimize gideceğiz ve destek isteyeceğiz. Samsun’da Milli Görüş belediyeciliğini iş başına getireceğiz. Borçsuz belediyeler dönemini yeniden başlatacağız" dedi.