Sağlık Ordusuna 505 Yeni Mezun

TAKİP ET

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin 8 farklı bölümünden 505 öğrenci mezun oldu. Sağlık Bilimleri Fakültesi 10. Dönem Mezuniyet Töreni, OMÜ Yaşam Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan törende, öğrenciler adına konuşmayı fakülte birincisi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümünden Amine Ferda Doğan yaptı. Doğan, "Umarım hepimiz bundan sonraki hayatımızda bilim ve etiğin yolunda, vicdanımızın rehberliğinde ülkemize ve milletimize faydalı olabiliriz" dedi.

OMÜ Rektör Yardımcısı ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Terzi ise konuşmasında, "Büyük bir alana hizmet veren OMÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi olarak çok gururluyuz. Burada 4 yılını tamamlayan öğrencilerimiz en büyük alkışı hak ediyor. Öğrenciler, kendinizi geliştirmeye devam edin. Her gün çağı yakalamaya çalışın. Kendi mesleksel çalışmalarını tamamlayın.

Eğer akademik çalışma yapmak istiyorsanız OMÜ başta olmak üzere bizleri her zaman lisans üstünde de kabul ederiz. Diğer üniversitelerde, ulusal ve uluslararası platformlarda da her zaman destekçiniz oluruz. Kendinizi geliştirirken doğayı, çevreyi, hayvanları sevin. Yeni hobiler edinin. Sizler 2024 yılı mezunları olarak bundan sonraki hayatınızda yıllar geçtikten sonra OMÜ’den mezun olmanın o güzel hissini hissedeceksiniz. Hocalarımızla diyaloğu kesmeden kendi gelişiminizi daha da ilerleteceksiniz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Prof. Dr. Murat Terzi, fakülteden birincilikle mezun olan Amine Ferda Doğan'a, ikincilikle mezun olan Tuba Deniz Demirer’e ve üçüncülükle mezun olan Ayşe Karahan'a başarı belgelerini takdim etti. Tüm öğrenciler tek tek başarı belgelerini aldıktan sonra keplerini havaya fırlatarak mezuniyetin coşkusunu yaşadı. Törene öğrencilerin aileleri de katıldı.