Sagopa Kajmer ve Oğuzhan Uğur Arasındaki 'Saygı1' Tartışması

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde Ceza için düzenlenen 'Saygı1' konserinin ardından, Sagopa Kajmer'e teklifin kimden geldiği konusunda tartışmalar yaşandı.

Geçtiğimiz günlerde Ceza için düzenlenen 'Saygı1' konseri sonrasında, rap dünyasının önde gelen isimlerinden Sagopa Kajmer'in teklif aldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medyada kendisine yöneltilen bir soru üzerine Sagopa Kajmer, konser için kendisine teklif geldiğini ancak bu teklifi kabul etmek için zamanının olmadığını belirterek, "Öyle bir gece için daha yolum var benim. Şöyle bi 10 yıl sonra kabul ederim." şeklinde bir açıklama yaptı.

Ancak bu açıklamanın ardından formatın asıl sahibi olan Oğuzhan Uğur, Sagopa Kajmer'in iddialarını yalanladı. Uğur, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Kendisine SAYGI1 için ben ve ekibim tarafından hiçbir teklif gitmemiştir." ifadesini kullanarak Sagopa Kajmer'in iddialarını çürüttü.

"Sadece çekim gecesine üç gün kala, Ceza için bir videoyla selam yollamasını en samimi duygularımla rica ettim. Küslük bitsin istedim. Reddetti, asla ısrar etmedim. Ayrıca SAYGI1, kendisinin düşündüğü gibi yalnızca yaş almış emektar ustalar için yapılmıyor, çığır açmış genç müzisyenler için de hazırlanıyoruz." ifadelerini kullanan Uğur'un sözleri kısa sürede dikkat çekti.

Sagopa ise teklifin geldiği konusunda ısrarcı olmaya devam etti ve sosyal medyada; Dediğim gibi bana geldi dolaylı yollardan menajerimle. 2 ayrı teklif geldi. Bu çok net Oğuzhan'ın dediği ikinci teklif. Kim neyi nasıl anlarsa anlasın artık ne diyeyim' ifadelerini kullandı.