Sahildeki Tuvaletlere Zarar Verildi

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Atakum sahiline yerleştirilen portatif tuvaletler, kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip edildi. Belediye, bu vandalizmin takipçisi olacaklarını belirtti.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Atakum sahilindeki İncesu mevkisine vatandaşların tuvalet ve duş ihtiyacını karşılamak amacıyla 10 adet portatif tuvalet yerleştirdi.

Ancak tuvaletlerden biri kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tahrip edildi. Sahilde yürüyüş yapan vatandaşlar, tuvaletteki zararı cep telefonları ile görüntüledi.

"Zarar Kabul Edilemez"

Samsun Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ali Tulumen, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Plajlar halkındır, söyleminin en iyi uygulama alanı olan kentimizde halkın kullanımına ücretsiz olarak sunulan WC ve duş ünitelerine verilen bu zarar kabul edilebilir değildir. Bunu yapanlar hakkında takipçisi olacağımızı ve adli idari anlamda gerekli işlemleri başlatacağımızı bildirmek isteriz" dedi.

Samsun SBB başkanı halit doğan atakum atakum sahilleri portatif tuvalet zarar SBB Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ali Tulumen açıklama tahrip samsun haber gündem haber