SAL 22 Ekim'de Başlıyor

TAKİP ET

Samsun Süper Amatör Lig'de (SAL) gruplar belli oldu. Lig'de A ve B olmak üzere iki grupta toplam 18 takım Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek için mücadele edecek. Maçlar 22 Ekim'de başlayacak. 

18 TAKIM MÜCADELE EDECEK

Süper Amatör Lig'da gruplar belli oldu. A Grubunda; Gençlergücüspor, Vezirköprü Belediyespor, Termespor, 19 Mayıs Belediyespor, Yolspor, Telekomspor, 1930 Bafraspor, Baruthanespor ve Tekkeköyspor, B Grubunda ise Terme Sanayispor, Karasamsunspor, Ayvacıkspor, Salıpazarıspor, Ladik Belediyespor, Havza Belediyespor, Bafra Fetih 1453 Spor, Atakum Belediyespor ve Bafra 1988 Spor Kulübü yer aldı.

SON İKİ TAKIM KÜME DÜŞECEK

Samsun TFF İl temsilcisi Hasan Özbulut, yeni sezon öncesinde yaptığı açıklamada; "Öncelikle Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan takımlarımıza başarı diliyor, kazasız, belasız, fair-play kuralları çerçevesinde bir sezon olmasını temenni ediyorum. Samsun Süper Amatör Lig 22 Ekim Pazar günü oynanacak olan maçlarla başlayacak. Grubu ilk dört içinde bitiren takımlar play-off oynayacak. Son iki takımlar ise küme düşecek.