Salıpazarı Belediyesi Yollar İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor

TAKİP ET

Salıpazarı Belediye Başkanı Refaettin Karaca, yaz aylarında yol yapım çalışmalarına başlayacaklarını belirtti. Mahalle yollarının en büyük sorunlarından biri olduğunu vurgulayan Karaca, çözüm için hazırlıkların devam ettiğini ifade etti.

Salıpazarı ilçesindeki 765 kilometrelik yol ağının 180 kilometresinin Büyükşehir Belediyesi'ne, 585 kilometresinin ise Salıpazarı Belediyesi'ne ait olduğunu dile getiren Karaca, özellikle mahalle ve bağlantı yollarında sorunların bulunduğunu söyledi.

Karaca, belediye olarak verdikleri sözü yerine getirerek hiçbir mahallede yol ve ulaşım sorunu bırakmayacaklarını belirtirken, üretim ve tüketimin önemine vurgu yaptı. Belediyenin her alanda üreten bir yapı olacağını ve tüketileni kendisinin üreteceğini ifade etti.

Yaz aylarında belirli bir program dahilinde yol yapım çalışmalarına başlayacaklarını söyleyen Karaca, şu ana kadar 10 bin ton yol yapım malzemesi stokladıklarını ve mahallelerin ihtiyaçlarını tespit ettiklerini dile getirdi.

Salıpazarı Belediye Başkanı Refaettin Karaca, yaz aylarında yol yapım çalışmalarına başlanacağını açıkladı.

İlçedeki 765 kilometrelik yol ağının bir kısmının belediyeye ait olduğunu belirten Karaca, özellikle mahalle ve bağlantı yollarında sorunların çözümü için çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Belediyenin üretim ve tüketim dengesini sağlayarak mahallelerin ihtiyaçlarını karşılayacağını ve yaz aylarında yol yapım çalışmalarına başlanacağını söyledi.

 

samsun salıpazarı Salıpazarı Belediye Başkanı Refaettin Karaca Salıpazarı Belediyesi Yollar İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor samsun haber gündem haber