Salıpazarı'nda Gençlik Haftası Voleybol Turnuvası Sona Erdi

TAKİP ET

Samsun'un Salıpazarı ilçesinde Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve 12 takımın katıldığı Voleybol Turnuvası, büyük bir heyecanla sona erdi. Finalde Muslubey Mahallesi birinci oldu.

Gençlik Haftası dolayısıyla Samsun'un Salıpazarı ilçesinde düzenlenen Voleybol Turnuvası, Salıpazarı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Turnuvaya 12 takımda toplam 120 sporcu katıldı ve heyecan dolu maçlar oynandı.

Final maçı nefes kesti

Turnuvanın final maçında, Muslubey Mahallesi takımı, Yılmaz İnşaat takımını 3-2 yenerek birinci oldu. Üçüncülüğü ise Gençlik Spor takımı elde etti. Salıpazarı Belediye Başkanı Refaettin Karaca, şampiyon olan Muslubey Mahallesi takımını ve turnuvaya katılan tüm sporcuları tebrik etti.

Ödül töreni

Turnuvanın ardından düzenlenen ödül töreninde, dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Kaymakam Salih Başara, Belediye Başkanı Refaettin Karaca ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Veysel Şahinal tarafından verildi. Başkan Karaca, gençlere ve sporculara yönelik bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

samsun salıpazarı gençlik haftası voleybol turnuvası spor samsun haber gündem haber