SAMKON heyeti İstanbul Valisi Davut Gül'ü ziyaret etti

TAKİP ET

İstanbul'da faaliyet gösteren SAMKON heyeti, İstanbul Valisi Davut Gül'ü ziyaret etti. Genel Başkan Kaya Aşcı, 'Uluslararası SAMKON Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu' projesi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı H. Kaya Aşcı ve yönetim kurulu üyeleri, İstanbul Valisi Davut Gül'ü ziyaret ettiler. Vali Davut Gül, SAMKON heyetine teşekkür ederek, İstanbul'da büyük nüfusa sahip Samsunluların birlik ve beraberlik, dayanışma içerisinde hareket ettiklerine dikkat çekti ve SAMKON'un bu konuda öncülük ettiğini kaydetti.

SAMKON Genel Başkanı Kaya Aşcı ise İstanbul Valisi Davut Gül'e misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, görevinde üstün başarılar diledi. SAMKON'un bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve projelerinden söz eden Kaya Aşcı, 30 Ağustos-02 Eylül 2024 tarihleri arasında Samsun'dan startı verilecek olan 12 ülkeden yaklaşık 400 bisiklet sporcusunun katılacağı 'Uluslararası SAMKON Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu' projesi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.