Şampiyon BESK başarı öyküsü yazdı

TAKİP ET

Tekerlekli Sandalye Basketbol'da namağlup 1. Lig'e çıkan Samsun BESK'i ziyaret eden AK Parti Milletvekili Ersan Aksu, "Azim ve gayretleriyle hepimize örnek olan engelli kardeşlerimizin başarı öyküleri takdir edilmesi ve desteklenmesi gerekir" dedi.

SAMSUN BESK'E ZİYARET

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Ligi'nde sezon boyunca bileği bükülmeden namağlup 1. Lig'e çıkan Samsun Bedensel Engelliler Spor Kulübü'nü ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Başkan Yakup Özden ve takım kaptanı Nuri Uygun'u tebrik ederek, şampiyonluk kupasıyla birlikte poz verdi ve başarılarının devamını diledi.

SPORCULARI TEBRİK ETTİ

Milletvekili Ersan Aksu, azim ve gayretleriyle engelli sporcuların büyük bir başarı öyküsü yazdığını belirterek, "10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle şehrimiz Samsun'a şampiyonluk kupası getiren Samsun Bedensel Engelliler Spor Kulübü'müzü ziyaret ettik. Engelliler sporcularımızı, teknik ekibi ve Başkan Yakup Özden ve yönetimini tebrik ediyorum" diye konuştu.

ŞAMPİYONLUK SÖZÜ ALDIK

Ersan Aksu, "Engelli bireylerin toplumsal yaşama diğer bireylerle eşit şartlarda katılım sağlamaları önemli. Samsun BESK sportif branşlarda engelli bireylerle farkındalık oluşturuyor. Azim ve gayretleriyle hepimize örnek olan engelli kardeşlerimizin başarı öyküleri takdir edilmesi ve desteklenmesi gerekir. Yeni sezonda mücadele edecekleri 1. Lig'de de şampiyonluk sözü aldık" dedi.