Şampiyon kızlara muhteşem karşılama

TAKİP ET

Genç kızlar futsal il birinciliğinde şampiyon olan İlkadım Gazi Anadolu Lisesi öğrencileri okulda arkadaşları tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Beden Eğitimi Öğretmeni Cihan Kubilay İnan, hedeflerinin Türkiye şampiyonluğu olduğunu söyledi.

MEŞALELERLE KARŞILANDILAR

Okul sporları genç kızlar futsal il birincisi olan Gazi Anadolu Lisesi sporcuları arkadaşları tarafından büyük bir mutlulukla karşılandı. İlimizi Şubat ayında oynanacak olan grup müsabakalarında temsil edecek olan Gazi Anadolu Lisesi sömestre tatiline şampiyon olmanın butluluğu ile girdi. Gazi Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Cihan Kubilay İnan, tarih yazmaya devam edeceklerini söyledi.

HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

Hedefi Türkiye Şampiyonluğu olarak açıklayan İnan, “İlk etapta Şubat ayında oynayacağımız grup müsabakalarında aynı başarıyı elde ederek finallere kalmak. Sonrasında ise şampiyonluk kupasını Samsun’a getirmek. Bu süreçte bizlere her zaman destek olan arkamızda duran Okul Müdürümüz Necdet Önder, okul idaresi ve velilerimize teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz” diye konuştu.