Samsun 19 Mayıs ilçesinde ilkokulun bahçesine halı saha yapılacak

TAKİP ET

19 Mayıs İlçesi Cumhuriyet İlkokulu bahçesine halı saha yapılması için 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ile Spor Toto Teşkilat Başkanı Dr. Mehmet Ata Öztürk arasında protokol imzalandı.

70 GÜN İÇİNDE TAMAMLANACAK

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ile Spor Toto Teşkilat Başkanı Dr. Mehmet Ata Öztürk arasında imzalanan protokolle halı saha için ilk adımlar atıldı. Halı saha için ihale hazırlıklarının da tamamlandığı, 31 Ocak'ta gerçekleşecek olan ihalenin ardından halı saha için 5 gün içerisinde yer teslimi yapılacağı ve 70 gün içinde de tesisin tamamlanacağı ifade edildi. 

BİR TESİS DAHA KAZANDIRDIK

İlçenin spor alt yapısı konusunda eksiğinin bulunmadığını belirten 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, "İlçemizde Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Gençlik Merkezi, 19 Mayıs Gençlik Kampı, Nebiyan Doğa ve İzcilik Kampı, kapalı tenis kortu, suni çim saha, spor salonu, kapalı halı saha tesisi kazandırdık. Şimdi de okullarımıza halı saha tesisleri üzerine çalışıyoruz" dedi. 

TOPALOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, "Desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Osman Aşkın Bak’a, TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı, Samsun Milletvekilimiz Dr. Mehmet Muş’a ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Dr. Mehmet Ata Öztürk’e ilçem adına şükranlarımı arz ediyorum. 19 Mayıs için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz" şeklinde konuştu.    Zekai ANIL