Samsun Atakum'da 'özel' buluşma 

TAKİP ET

Samsun Atakum 55 Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, üyelerine yönelik özel bir buluşma gerçekleştirdi. Buluşmada engelliler, gönüllerince eğlenerek hoşca vakit geçirdi. 

Atakum 55 Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, engellilere yönelik moral ve dayanışma programı düzenledi. Dernek binasında buluşan engelli vatandaşlar, gönüllerince eğlenerek hoçca vakit geçirdi. Doğum günü olan engelli vatandaşların doğum günleri pasta kesilerek kutlandı. Engelli vatandaşlar, Atakum 55 Engelliler Derneği Başkanı Deniz Bora'ya ev sahipliği için teşekkür etti. 

BAŞKAN BORA'DAN TEŞEKKÜR 

Atakum 55 Engelliler Derneği Başkanı Deniz Bora, "Atakum 55 Engelliler Derneği geleneksel yeni eğitim-öğretim yılı branch etkinliğimizde bu sene TSD üyeleri Recep Çağlayan, Burhan Boz, Öğretmenler Ve Usta Öğreticiler Derneği Başkanı Ayşegül Dama, Handan Taşar, sevgili hocalarım Şükran Beşli, Nihan Avcı, bizden ve dernek başkan yardımcısı Hava Akın yardımını esirgemeyen Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON ) Genel Başkanı H.Kaya Aşcı,  İstanbul'daki sivil toplum kuruluşlarımızdan Vezirköprü Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu (VEZDEF) Genel Başkanı ve Samsunlu Yönetici Sanayici İş adamları ( SAYSİAD) Genel Başkan Yardımcısıda olan, kıymetli dostum, iş insanı, Yüksek Elektrik ve Elektronik Mühendisi İsmail Ceylan beye teşekkür ederiz "dedi. 


Atakum 55 Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, engellilere yönelik moral ve dayanışma programı düzenledi.