Samsun BESK'ten Otat Gıda'ya ziyaret

TAKİP ET

Samsun Bedensel Engelliler Spor Kulübü, teşekkür ziyaretleri kapsamında kulübün ortak paydaşlarından Otat Gıda'yı ziyaret ederek plaket takdim etti.

ÖZDEN PLAKET TAKDİM ETTİ

Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Ligi'ni şampiyon tamamlayarak 1. Lige adını yazdıran Samsun BESK Başkanı Yakup Özden ve sporcular kulübün ortak paydaşı olan Otat Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Başaran, Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Sinan Sallabaş, İdari İşler Yöneticisi Abdullah Nice'yi ziyaret etti. Başkan Yakup Özden, Otat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Başaran'a kulübe vermiş olduğu desteklerden dolayı plaket takdim etti. 

NAMAĞLUP ŞAMPİYON

Otat Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Başaran, namağlup bir şekilde 1. Lig’e yükselen sporcuları tek tek tebrik etti. Sporcularla sohbet eden Başaran, “Sizleri başarılarınızdan dolayı kutluyorum. Evinden çıkamayan engelli bireylere çok güzel örnek oluyor, ilimizi en iyi şekilde temsil ediyorsunuz. Aynı başarıyı 1. Lig'de de yakalayacağınıza inanıyorum. Sosyal sorumluluk kapsamında elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğim" şeklinde konuştu.  

‘SORUNLARI BERABER ÇÖZELİM’

Samsun’da faaliyet gösteren özel sektör temsilcilerine seslenen Başaran, "Gelin bu takımın sorunlarını hep beraber çözelim. Samsun'da spor yapmak isteyen engelli vatandaşların önündeki engelleri kaldıralım” dedi. Başaran'a teşekkür eden Kulüp Başkanı Yakup Özden, “Otat Gıda olarak bizlerin yanında oldular, bizlere destek oldular. Sayın Otat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Başaran ve çok değerli Otat Gıda ailesine teşekkür ediyorum" diye konuştu.