Samsun Bulvar AVM'de 100. Yıl coşkusu 

TAKİP ET

Samsun Bulvar Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde Cumhuriyet'in 100. Yılı, özel programlarla kutlandı. Programlara çok sayıda vatandaş katıldı. 

Gazi Caddesi girişi üzerine Türk Bayrağımızın simgesi olan ay ve yıldızı dev büyüklükte ve özel bir kurgu ile konumlandıran Bulvar Alışveriş ve Yaşam Merkezi,  100. yıla özel olarak Cumhurbaşkanlığının hazırladığı logoları da cadde boyunca kullanarak Samsunluların fotoğraflarına unutulmaz bir fon oluşturdu. 

ÖZEL PROGRAMLAR 

İlkadım Güzel Sanatlar Lisesi'nin Atatürk ve 100. Yıla özel olarak hazırladıkları karma sergi ile başlayan etkinlikler, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle meydan alanında kurulan TÜBİTAK Sergisi ile devam etti. Sergide, ülkemizin gurur kaynağı olan yeni nesil teknolojik ürünlerin tanıtımı yapıldı. Tamamı kadınlardan oluşan 45 kişilik 'Cumhuriyet Kadınları Bando Ekibi 'Cumhuriyet Bayramının 100. yılına özel koreografileri ile Bulvar AVM’de özel bir performans sergiledi. Bando Takımı, Milli Marşlardan oluşan repertuarları ile büyük ilgi topladı. Finalde, Güzel Sanatlar Lisesi'nin marşlar dinletisi ve hemen ardından  Samsun Dans Akademisi eğitmenlerinin zeybek gösterisi büyük ilgi gördü. 

Çocuk genç yaşlı herkesin katılım sağladığı etkinlikler çoşkulu anlara sahne oldu.