Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Halit Doğan: "Samsun bizim sevdamız, Samsunspor baş tacımız"

TAKİP ET

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Samsunspor'u ziyaret etti. Halit Doğan, "Samsunspor bu şehrin ortak paydası, bizim baş tacımız" dedi.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Halit Doğan, Nuri Asan Tesisleri'nde Samsunspor’u ziyaret ederek kulüp yetkilileriyle bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse ve MHP İl Başkanı Burhan Mucur'un yer aldığı heyeti, Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, Samsunspor Operasyon Direktörü Soner Soykan ile İcra Komitesi Üyesi Suat Çakır ve Futbol Direktörü Fuat Çapa karşıladı.

Halit Doğan, "Şehrimizin markası, kırmızı beyazlı sevdamız Samsunpor’umuzun her zaman yanındayız" mesajı verdi.

Samsunspor’un şehrin en önemli markası olduğunu belirten AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Halit Doğan, "Süper Lig’de Samsunspor’umuz hepimizin gurur kaynağı. Köklü tarihiyle, bize yaşattıkları sevinçlerle Samsunspor’umuz bu şehrin ortak paydası. Ortak değerlerimize ne kadar sahip çıkarsak o kadar ileriye gideriz, bu bilinçle hareket ediyoruz. Her zaman belirtiyorum Samsun bizim sevdamız, Samsunspor bizim baş tacımız" dedi.

Kırmızı-Beyazlı kafileyi deplasmanda oynanacak Trabzonspor maçı için uğurlayan Halit Doğan, "Samsunspor'umuza yürekten başarı diliyorum" sözlerini kaydetti.