Samsun Canik'te yaşam konforu artıyor

TAKİP ET

Samsun Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçeyi oyun parkları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla donattıklarını belirterek, "Vatandaşlarımızın yaşam konforunu artırıyoruz. Parklarımız güvenlik sistemleriyle korunduğu gibi ücretsiz internet hizmeti de mevcut" dedi

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçeye modern ve konforlu sosyal yaşam alanları kazandırdıklarını söyledi. Yeni sosyal yaşam alanlarını hizmete sunduklarını söyleyen Başkan Sandıkçı, ilçeyi oyun parkları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla donattıklarını belirtti.

Canik'e kazandırdıkları yeni sosyal yaşam alanlarında ve ilçe genelinde vatandaşlara ücretsiz internet imkanı sunduklarını belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, sosyal yaşam alanlarını güvenlik sistemleriyle donattıklarına işaret etti. 

TÜM DETAYLARI DÜŞÜNÜYORUZ

Başkan İbrahim Sandıkçı, "Yeni sosyal yaşam alanları inşa ederken, tüm detaylarını düşünüyor ve planlıyoruz. İlçemiz genelinde var olan ücretsiz internet ağımızı daha da genişlettik. Yeni kazandırdığımız parklarımızda da ücretsiz internet noktaları oluşturduk. Vatandaşlarımız parklarımızda, bisiklet ve yürüyüş yollarımızda vakit geçirirken, kesintisiz bir şekilde internete erişim sağlayabiliyor" dedi. 

GÜVENLİ PARKLAR PROJESİ

İlçede tüm parklara güvenlik sistemi kurduklarını belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, "Güvenli Parklar projemizle ilçemizdeki tüm parklarımızın güvenliğini sağlıyoruz. Kurulumlarını gerçekleştirdiğimiz güvenlik sistemlerimizle parklarımızı 7 gün 24 saat gözetim altında tutuyoruz. Canik’imizde çocuklarımız başta olmak üzere tüm vatandaşlarımız için güvenli yaşam alanları oluşturuyoruz" diye konuştu.