Samsun Çarşamba'da 80'ler 90'lar gençlik çağlarına götürdü

TAKİP ET

Samsun'un Çarşamba ilçesinde ünlü oyuncular Deniz Oral ve Faruk Sofuoğlu'nun sahne aldığı "80'ler 90'lar Gülümseten Hatıralar" isimli müzikli gösteri büyük beğeni topladı. Başkan Halit Doğan, "Unuttuğumuz bazı değerleri, okul çağlarımızı yeniden hatırladık" dedi.

Çarşamba Belediyesi tarafından kültür sanat etkinlikleri kapsamında "80'ler 90'lar Gülümseten Anılar" isimli müzikli gösteri sahnelendi. Çarşamba Cemil Şensoy Kültür Merkezi'nde sahnelenen müzikli oyun izleyicilerin beğenisini topladı. Oyun içindeki sahneler seyircileri gençlik çağlarına götürdü.

Çarşamba'da sahnelenen "80'ler 90'lar Gülümseten Anılar" isimli müzikli gösteri, izleyicilerin beğenisini topladı. Oyun içindeki sahneler seyircileri gençlik çağlarına götürdü.

Ünlü oyuncular Deniz Oral ve Faruk Sofuoğlu'nun sahne aldığı "80'ler 90'lar Gülümseten Hatıralar"  isimli müzikli gösteriyle neşe dolu bir geceyi geride bıraktıklarını belirten Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, oyuncuları tebrik ederek, teşekkür etti.

KAH HÜZÜNLENDİK KAH NEŞELENDİK

Başkan Halit Doğan, "80'ler 90'lar bizim gençliğimizin çağları. O günleri yeniden yad ettik. Şarkılarla, anılarla kah hüzünlendik kah neşelendik. Unuttuğumuz bazı değerleri, okul çağlarımızı yeniden hatırladık. Hemşehrilerimiz salonu doldurdu, onlar da şarkılara, alkışları ve sesleri ile eşlik etti. Bu bizim için kıymetli. Çarşamba'mız için, hemşehrilerimiz için çalışıyoruz, onları böyle hoşnut görünce de daha da mutlu oluyoruz" dedi.