Samsun'da 15 Sulama Projesi Yatırıma Alındı

TAKİP ET

Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 11 farklı yatırımcıya ait toplamda 15 sulama projesinin Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından onaylanarak yatırıma alındığını duyurdu.

Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kırsal Kalkınma Yatırımları kapsamında İl Müdürlüğümüz tarafından incelenen ve uygun görülerek bakanlığa gönderilen 11 farklı yatırımcıya ait 15 sulama projesi, Bakanlık Nihai Değerlendirme Komisyonu tarafından onaylanarak yatırıma alınmıştır.

Bu projelerin bireysel sulama makine ve ekipman alımlarını içerdiği belirtilirken, bakanlıkça açıklanan asil liste 27-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında müdürlük ilan panosunda ve internet sitesinde yayınlanacaktır" şeklinde konuştu.

Sağlam ayrıca, "Bu yatırımların gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ederken, üreticilere de hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 11 farklı yatırımcıya ait 15 sulama projesinin yatırıma alındığını duyurdu.

Projeler, Tarım ve Orman Bakanlığı Nihai Değerlendirme Komisyonu tarafından onaylandı.

Projelerin bireysel sulama makine ve ekipman alımlarını içerdiği belirtildi.

Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Kırsal Kalkınma Yatırımları ekonomi samsun haber gündem haber