Samsun'da 18-19 Mayıs'ta Kapalı Yollar

TAKİP ET

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 18-19 Mayıs'ta araç trafiğine kapatılacak yolları duyurdu.

İl Emniyet Müdürlüğü Medya Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

18 Mayıs 2024 Cumartesi:

1919 Metre Bayrak ve Fener Alayı Yürüyüşü: Saat 16.30’dan itibaren yürüyüş sona erinceye kadar İlkadım ilçesi Uğur Mumcu Parkı civarı, İstiklal Caddesi, 19 Mayıs Bulvarı ve Cumhuriyet Caddesi tamamen araç trafiğine kapatılacaktır.
19 Mayıs 2024 Pazar:

Gran Fondo Bisiklet Yarışları: Saat 07.00’den itibaren yarış sona erinceye kadar Atatürk Bulvarı Aziz Işık Bulvarı (Gülhan Petrol) Kavşağı ile Bafra ilçesi arası deniz bandı tamamen araç trafiğine kapatılacaktır. Trafik, kara bandına aktarılacak ve akış gidiş-geliş olarak tek şerit halinde işletilecektir.

19 Mayıs Uluslararası Yarı Maratonu: Saat 07.00’den itibaren yarış sona erinceye kadar Tütün İskelesi, Valilik Binası arkasından itibaren Fuar Caddesi, Batıpark Sahil Yolu, Adnan Menderes Bulvarı, Alaçam Caddesi, Karayolları Kavşağı, Atatürk Bulvarı deniz bandı Atakum Olimpik Yüzme Havuzu'na kadar araç trafiğine kapatılacaktır.

Yürüyüş: Saat 12.00’den itibaren yürüyüş sona erinceye kadar Muhittin Özkefeli Bulvarı, İstiklal Caddesi, 19 Mayıs Bulvarı, Cumhuriyet Caddesi bölüm bölüm kısmen ya da tamamen araç trafiğine kapatılacaktır.

Sahil Güvenlik Helikopter, SOLOTÜRK ve Türk Yıldızları Uçak Gösterisi: Saat 08.00’den itibaren gösteri ve diğer etkinlikler sona erinceye kadar Doğupark Sahil Yolu'nun Bandırma Vapuru Balıkçı Barınakları ile Özkefeli İç Kavşak arasındaki bölümü araç trafiğine kapatılacaktır. Atatürk Bulvarı, Belediyeevleri Kavşağı, AVM ve Gar Kavşağı bölgelerinde trafiğin yoğunlaşacağı öngörülmektedir.

1919 Metre Bayrak Yürüyüşü: Saat 15.30’dan itibaren yürüyüş sona erinceye kadar Adnan Menderes Bulvarı Çobanlı İskelesi ile Atakum Gençlik Merkezi arası araç trafiğine kapatılacaktır.

Fener Alayı ve Yürüyüş: Saat 18.00’den itibaren yürüyüş sona erinceye kadar Tütün İskelesi'nden başlanarak 19 Mayıs Bulvarı, İstiklal Caddesi, Lise Caddesi, Gazi Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi kısmen ya da tamamen araç trafiğine kapatılacaktır.

samsun samsun haber son dakika