Samsun'da 5 Katlı Apartmanda Çıkan Yangın Panik Yarattı

TAKİP ET

Samsun'da 5 katlı apartmanın çatı katında çıkan yangın panik oluşturdu. Alevler kontrol altına alındı, detaylar haberimizde.

Samsun'da 5 katlı bir apartmanın çatı katında çıkan yangın büyük panik yarattı ve facianın eşiğinden dönüldü. Alev alev yanan çatı katı, cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

Yangın İlkadım'da Meydana Geldi

Yangın, Samsun'un İlkadım ilçesi Cedit Mahallesi Nebiler Caddesi üzerindeki 5 katlı bir aile apartmanının çatısında gece saat 22.50'de çıktı. Yangını fark eden apartman ve mahalle sakinleri, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Apartman sakinleri, kendi imkanlarıyla evlerinden dışarı çıktı.

İtfaiye ve Polis Hızla Müdahale Etti

Olay yerine sevk edilen polis ekipleri güvenlik önlemleri alırken, çok sayıda itfaiye ekibi de yangına hızla müdahale etti. Yaklaşık 20 dakikalık bir müdahalenin ardından yangın kontrol altına alındı. Yangının sıçradığı ve yanma tehlikesi bulunan apartmanın altındaki iki araç son anda kurtarıldı.

Sağlık Ekipleri ve Soğutma Çalışmaları

Sağlık ekipleri, yangın sırasında sinir krizi geçiren apartman sakinlerine olay yerinde müdahale etti. Kontrol altına alınan yangının ardından soğutma çalışmalarına başlandı. Yangının elektrik tellerine yakın olması nedeniyle tedbir amaçlı caddenin elektrikleri kesildi.

Yangının Nedeni Araştırılıyor

Henüz çıkış nedeni belli olmayan yangınla ilgili inceleme başlatıldı. Yangının kesin nedeni, yapılacak olan detaylı incelemeler sonucunda belirlenecek.

samsun Apartman yangını çatı yangını İlkadım ilçesi yangın incelemesi Cedit Mahallesi Samsun Haber