Samsun'da Ak Partili Aday Olay Görüntüleri Endişe Verici Buldu

TAKİP ET

Ak Parti Ayvacık Belediye Başkan adayı Hüseyin Keskin'in köy ziyaretinde havaya ateş açıldı. Hüseyin Keskin, "Endişe verici görüntüler, kınıyorum" mesajı paylaştı. İşte detaylar...

SON DAKİKA SAMSUN HABER | Samsun'un Ayvacık ilçesinde bir köyde çekilen görüntülerde Ak Parti'nin Ayvacık Belediye Başkan Adayı Hüseyin Keskin, seçim çalışması kapsamında bir köyü ziyaret etti.

Samsun @Akparti Ayvacık Belediye Başkan adayı Hüseyin Keskin'in köy ziyaretinde havaya ateş açıldı. Parti aracı, gençlik kolları üyeleri oradaydı, adayın güldüğü görüldü. Ateş eden magandanın akrabası olduğu öğrenildi. İşte o görüntüler.#samsun #ayvacık #akparti @RTErdogan pic.twitter.com/yifVTIwOmx

— Noyan Alper Cabbar (@CabbarNoyan) February 10, 2024

Parti aracı ve teşkilat üyeleri oradaylen M.Y. isimli bir şahıs belinden çıkardığı silahla havaya ateş etmeye başladı. O anlar ise sosyal medyada paylaşıldı.

HAVAYA ATEŞ EDİLMESİ ENDİŞE VERİCİDİR

Ak Parti Ayvacık Belediye Başkan adayı Hüseyin Keskin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, havaya ateş edilmesinin endişe verici olduğunu, "Bu tür uygulamaların demokratik sürece zarar verdiğine inanıyor ve kesinlikle kınıyorum" mesajı verdi.
Hüseyin Keskin, "Seçim çalışmaları esnasında mahallelerimiz de dolaşırken, bazı kişilerin havaya ateş açıp kutlama yapmaya çalıştığına şahit oldum. Bu tür davranışların toplumda endişe ve rahatsızlık yarattığını, aynı zamanda güvenlik riski oluşturduğunu belirtmek isterim. Bu tür uygulamaların demokratik sürece zarar verdiğine inanıyor ve kesinlikle kınıyorum. Halkımızın huzur ve güvenliği her şeyin üzerindedir. Bu nedenle, seçim sürecinde ve sonrasında herkesin hukuk kurallarına ve toplumun genel kabul görmüş normlarına uyması önemlidir. Değerli halkımıza bu konudaki duyarlılığımızı ve kararlılığımızı iletmek isterim" ifadelerini kullandı.