Samsun'da Akaryakıt İstasyonunda Kaza: 2 Yaralı

TAKİP ET

Samsun'un Çarşamba ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen kazada, otomobildeki 2 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde, akaryakıt almak için istasyona giren bir otomobil pompa bölümüne çarptı. Kaza, Samsun-Ordu kara yolu üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi.

Yaralıların Durumu

M.B. (49) idaresindeki 34 EK 5046 plakalı otomobil, yakıt almak amacıyla istasyona girdiği sırada kontrolden çıkarak pompa bölümüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçta bulunan E.U.B. (18) ve G.B. (21) yaralandı.

Acil Müdahale

Olayın hemen ardından 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralıları hızlı bir şekilde Çarşamba Devlet Hastanesine sevk etti. Yaralıların hastanedeki tedavileri sürüyor.

Polis Soruşturması

Polis ekipleri, kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Kaza nedeniyle akaryakıt istasyonunda kısa süreli bir panik yaşandı, ancak olay yerinde başka bir yaralanma veya hasar meydana gelmedi.

Güvenlik Önlemleri

Kazanın ardından akaryakıt istasyonunda güvenlik önlemleri artırıldı. İstasyon yetkilileri, benzer kazaların önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınacağını belirtti.

Samsun çarşamba akaryakıt istasyonu trafik kazası 2 kişi yaralanma 112 Acil Sağlık asayiş samsun haber gündem haber