Samsun'da Bebek Bezi ve Plastik Fabrikasında Yangın!

TAKİP ET

Samsun'da bebek bezi ve plastik fabrikasında çıkan yangına müdahale ediliyor. Herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmadığı öğrenildi.

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde bebek bezi ve çeşitli plastik ürünler üretilen bir fabrikada yangın çıktı. Yangın, kısa sürede yan taraftaki fabrikaya da sıçradı.

Bölgeye itfaiye, polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Samsun Orman İşletme Müdürlüğü, Samsun Çarşamba Havalimanı, AFAD ve ilçe belediyelerinin itfaiye ekipleri de yangına müdahale ediyor.

İki fabrikada da bebek bezi, kedi kumu, ambalaj malzemesi gibi yoğunluğu plastik olan ürünlerin üretildiği öğrenildi.

Samsun Valisi Orhan Tavlı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, olay yerinde ekiplerin çalışmalarını takip ediyor.

Vali Tavlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yangına ekiplerin müdahale ettiğini belirterek, "Herhangi bir can kaybı ve mahsur kalma olmadı. Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ile emniyetin TOMA'ları yangının söndürülmesi için çalışmalarını sürdürüyor. İlçelerdeki itfaiye ekipleri de çalışmalara destek veriyor. Su ihtiyacına karşı su tankerleri de olay yerinde hazır bekletiliyor" dedi.

samsun yangın bebek bezi plastik fabrika samsun haber