Samsun'da Buzun Büyüsü

TAKİP ET

Samsun'da 19 Mayıs coşkusu buzla buluştu! Buz hokeyi, artistik buz pateni ve sürat pateni sporcuları, renkli gösterileriyle göz doldurdu. Gösteriye katılanlar, buzun büyüleyici dünyasına hayran kaldı.

Samsun'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Buz Şöleni" gösterisi, spor ve sanatın buluştuğu keyifli bir etkinliğe dönüştü.

Samsun'un ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı kulüplerin buz hokeyi, artistik buz pateni ve sürat pateni sporcuları sahne aldı. İlkadım Buz Sporları Salonu'nda düzenlenen gösteride, buz pistine çıkan sporcular, birbirinden etkileyici performanslar sergiledi.

Buz hokeyi sporcuları, heyecan dolu gösteri maçı ile buz hokeyinin heyecanını ve dinamizmini izleyicilere yaşattılar. Sürat pateni sporcuları ise hızlarıyla izleyenleri büyülerken, artistik buz pateni sporcuları ise yetenekleriyle izleyicilerin gözlerini kamaştırdılar.

Buz pistinde bireysel ve takım halinde sergilenen gösteriler, seyircilerden büyük beğeni topladı. Sporcuların performanslarını ilgiyle izleyen vatandaşlar, buzun üzerindeki incelikli hareketleri ve sanatı hayranlıkla takip ettiler.

Etkinlik sonunda Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, sporcuları tebrik ederek başarılar diledi ve etkinliğe katılan herkese teşekkür etti.

samsun Buz pateni 19 Mayıs Buz hokeyi Son dakika samsun son dakika Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci Samsunda 19 Mayıs coşkusu