Samsun'da çocuklar tenise doyacak

TAKİP ET

Tenis sporunda ilimizde marka haline gelen Samsun Tenis Kulübü yeni sporcular yetiştirmek üzere kolları sıvadı. Tenis Kulübü tarafından başlatılacak olan Yaz Spor Okulu üç dönemde gerçekleştirilecek.

EĞİTİMLER ÜÇ DÖNEMDE YAPILACAK 

Samsun Tenis Kulübü, Tenis başta olmak üzere Yüzme, Yelken, Futbol, Hentbol, Voleybol, Hentbol, Badminton, Satranç, Cimnastik ve eğitsel oyunların yanı sıra doğa yürüyüşü, dans, İngilizce, resim ve meslek günleri gibi sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenecek olan Yaz Spor Okulu üç dönem halinde gerçekleştirecek. Samsun Tenis Kulübü Yaz Spor Okulu ilk dönem 24 Haziran 12 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. 

KİŞİSEL VE FİZİKSEL GELİŞİM

Samsun Tenis Kulübü tarafından yapılan açıklamada; "Çocuklarımızın sosyal, kişisel ve fiziksel gelişimlerine katkıda bulunarak, yaşama dair bilgilerle donatıp birlikte eğlenceli bir yaz geçirmeyi düşünmekteyiz. Samsun Tenis Spor Kulübü olarak yaz okulumuzda hem çocuklarımızı eğitmeyi hem de eğlenirken öğrenmelerini sağlamayı amaçlamaktayız. rezervasyon için 0541 383 65 99 ve 0362 238 11 29 numaralı telefonlardan bizimle iletişime geçebilirsiniz" denildi.