Samsun'da Düğünde Ateş Açan Magandalar Yakalandı

TAKİP ET

Samsun'un Yakakent ilçesinde düğün esnasında havaya ateş açan üç kişi polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayda ele geçirilen silahlarla ilgili adli işlemler başlatıldı.

Samsun'un Yakakent ilçesinde düğün merasiminde havaya ateş açan N.K., E.K. ve N.S.B. isimli üç kişi polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Olayın Detayları

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düğün ve benzeri merasimlerde güvenliğin sağlanması amacıyla yapılan operasyonda, Yakakent ilçesinde düğün sırasında havaya ateş açtıkları belirlenen şahısların üzerinde yapılan aramada biri ruhsatsız, biri taşıma ruhsatlı olmak üzere toplam üç tabanca ele geçirildi. Ayrıca şahısların kullandığı tabanca fişekleri de polis tarafından incelenmek üzere muhafaza altına alındı.

Hukuki Süreç ve Ceza

Gözaltına alınan N.K., E.K. ve N.S.B. hakkında 6136 sayılı Kanun'a muhalefetten adli işlem başlatıldı. Ayrıca genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması suçundan da haklarında yasal işlem yapıldı ve 8,322 TL idari para cezası kesildi.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü, benzeri olayların yaşanmaması için vatandaşları uyarırken, düğün ve benzeri organizasyonlarda silah kullanımının yasak olduğunu hatırlattı.

Yakakent samsun düğün magandaları havaya ateş açma polis operasyonu ruhsatsız silah gözaltı samsun son dakika haberleri