Samsun'da eğlencenin vazgeçilmez adresi: Leyla Yeni Nesil Meyhane

TAKİP ET

Samsun'da eğlencenin vazgeçilmez adresi 'Leyla Yeni Nesil Meyhane', sanatçıları eğlence severlerle buluşturmaya devam ediyor.

İşletme sahibi Selda Borasi, "Bundan sonraki süreçte de benzer etkinliklerle Samsunlu sanatseverlerle bir araya geleceğiz "dedi. 

Samsun'un Atakum ilçesi sahilinde yer alan nezih mekânıyla birçok ünlü sanatçıyı konuk eden, yeni nesil eğlencenin vazgeçilmez adresi 'Leyla Yeni Nesil Meyhane', sevilen şarkıcı Kubilay Karça’yı Samsunlu hayranlarıyla buluşturdu. Programda sevilen şarkılarını yorumlayan Karça, hayranlarına doyumsuz bir müzik ziyafeti yaşattı.

Ünlü sanatçıların canlı performanslarının yanı sıra perküsyon, oryantal ve zenne şovları ile misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunan Leyla Yeni Nesil Meyhane, zengin menüsü, özel mezeleri ve birbirinden lezzetli ve baş döndürücü ara sıcak ve ana yemekleriyle hizmet kalitesinden asla taviz vermiyor. Konser programı boyunca müzisyenin yorumladığı duygu yüklü şarkılara eşlik eden misafirler, hareketli ve tempolu şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlendi. Gecede Karça’nın ve orkestrasının sahne performansı, doruk noktaya çıktı.

'ZENGİN İÇERİKLİ EĞLENCE PROGRAMLARI'

İşletme sahibi başarılı kadın girişimci Selda Borasi, "İşletmemizin konseptini yeni nesil eğlence kültürünü yansıtacak şekilde belirledik. Genellikle 80’li 90’lı yıllara ait nostaljik müzik programları düzenliyoruz. Bunun yanında canlı DJ performans, darbuka perküsyon, zenne ve oryantal şovlarımız yer alıyor.

İşletme sahibi  başarılı kadın girişimci Selda Borasi

Haftanın belirli günlerinde müzik eşliğinde eğlence programlarımız devam ediyor. Mekanımıza ayda bir kez sanatçı getiriyoruz. Daha öncesinde Cengiz Kurtoğlu, İzel, Ümit Yaşar gibi sevilen sanatçıları konuk etmiştik. Bundan sonraki süreçte de Rafet El Roman, Coşkun Sabah gibi ünlü sanatçılarımızı Samsunlu müzikseverlerle buluşturacağız. Bu tarz etkinlikler normal konseptin dışında olduğu için oldukça ilgi görüyor. Biz de müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda en iyisini ortaya koymak için gayret ediyoruz. Hizmet kalitesinden asla taviz vermiyoruz” dedi.

Samsun'un Atakum ilçesi sahilinde yer alan nezih mekânıyla birçok ünlü sanatçıyı konuk eden, yeni nesil eğlencenin vazgeçilmez adresi 'Leyla Yeni Nesil Meyhane', sevilen şarkıcı Kubilay Karça’yı Samsunlu hayranlarıyla buluşturdu.

'KONFOR VE FERAHLIK BİR ARADA'

İşletmenin 200 kişilik bir kapasiteye sahip olduğunu belirten Borasi, müşterilerini keyifli, konforlu ve ferah bir ortamda misafir ettiklerini söyledi. Mekâna girişlerde kadın erkek dengesine dikkat ettiklerini belirten Borasi, sadece kadın müşterilere yönelik programlarda  düzenlediklerini, bu konseptin de özellikle kadınlar için büyük bir rahatlık ve konfor sağladığına değindi.

Müzik ve dans etkinliklerinin yanı sıra zengin menüye sahip yemek ve meze çeşitlerinin de mekâna ayrı bir tat verdiğini belirten Borasi, bütün bu lezzetleri bir arada yaşamak için mutlaka herkesi Leyla’ya beklediklerini söyledi. 

ÜNLÜ MÜZİSYEN’DEN HHALK’A ÖZEL RÖPORTAJ 

Canlı sahne performansıyla geceyi renklendiren ünlü müzisyen Kubilay Karça, gazetemiz HHALK'a verdiği özel röportajda şunları söyledi:  “Karadeniz bölgesinde düzenlediğimiz konser turnemizin ilk buluşmasını Samsun’da Leyla Yeni Nesil Meyhane’de gerçekleştirmekten dolayı oldukça mutlu ve heyecanlıyım.

Samsun’daki program sonrasında Giresun ve Sinop’ta müzikseverlerle buluşacağız. 4 gün süreyle 3 konserimiz olacak. Müzik tarzı olarak genelde Slow Pop ve Arabesk Fantezi tarzı şarkıları yorumluyorum. Modern çağın slow popu da diyebiliriz. 

Samsun’un en gözde mekânlarından biri olan Leyla Yeni Nesil Meyhane’de bizimle bir araya gelerek değerli vakitlerini ayıran tüm Samsunlu müzikseverlere ve hayranlarıma çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de benzer etkinliklerle Samsunlu sanatseverlerle bir araya geleceğiz. Programda emeği geçenlere bir kere daha teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 KUBİLAY KARÇA KİMDİR?

2018’de çıkan “Kumpas” isimli Single ile müzik kariyerine başlayan söz yazarı ve besteci Kubilay Karça’nın albümleri arasında 2019 yılında piyasaya çıkan” Cehennem Ateşi” ile “Mücevher”, 2020’de yayınlanan “Gökten Düştüm” ve 2022 tarihli “Sen Böyle Değildin” isimli albümler yer alıyor. Karça albümlerinin yanı sıra, birçok müzisyenle de ortak projelerde birlikte çalıştı.

samsun samsun haber son dakika